sunnuntai 29. syyskuuta 2024

Pentuja toiveissa!

 Madde  kävi treffeillä ihanan Tahvon luona ja nyt toivotaan, että pikkuisia syntyisi marraskuun lopulla. Pennut ovat luovutuksessa tammikuussa.
Madde on avoin, vilkas, erinomaisesti metsässä riistaa hakeva kaunis narttu. Tahvossa parasta on rento avoin luonne ja onhan Tahvo kyllä suloinenkin! Pennuista odotetaan iloisia vilkkaita welssejä.
Madde asuu sijoituskodissa Kokkolassa ja vierailee meillä aina välillä sekä tulee tietenkin pentujen ajaksi meille. 

Tahvo (Rocbee Look Forward)
Lonkat B/B, silmät ok


Madde (Eastfarm's Leave A Light On)
Lonkat A/A, silmät ok


Tässä Madde treenaa riistakapulan noutamista - ja kyllähän se sujuikin hienosti, mutta taipumuskokeessa kapula jäi lampeen. Se oli niitä "kyllä se kotona osaa" -reissuja. Muut osiot taipumuskokeesta menikin sitten erinomaisesti!








Madde


Tahvo







sunnuntai 22. syyskuuta 2024

Juniorit kehissä

 Viime viikonloppuna Y-pennut pääsivät vihdoin junioriluokkaan. Uuteenkaarlepyyhyn saapui Turo, Liinu ja Hulda ja Paimiossa puolestaan oli Napoleon.
Kasvattajaa ilahdutti suunnattomasti näiden junioreiden iloisuus ja reippaus! 
Turo, Liinu ja Hulda saivat kaikki sileät erinomaiset eli hienosti meni. Ovat kyllä niin kauniita ja rohkeita, että olisivat ansainneet paljon muutakin :D


Turo <3 


Turo (M. You Too)


Liinu (M. Yes Yes Yes)

Hulda (M. Yeah, Yeah, Yeah)

Paimiossa Napoleon sitten nappasikin hieman suuremman potin, tuloksena ERI, SA, PU1, VSP, SERT, jun-SERT!!! Mahtava aloitus!





torstai 12. syyskuuta 2024

Sertejä ja lintuja

 Kokkolan ryhmänäyttelyssä Alma (M. Walking In The Air) sai kolmannen sertinsä ja valioitui!!
Alman omistaa Helena ja Veera Purola.



Alma



Alma

Madden (Eastfarm's Leave A Light On) ja Fridan kanssa ajelin Evijärven ryhmikseen. Tuomarina oli Anna-Liisa Heikkinen. Madde nautti kehässä olemisesta ja oli kuin olikin PN1 ja sai viimeisen sertinsä! 

Madde on tavoitteena astuttaa nyt alkavaan juoksuun eli alkutalven pentuja toivotaan!


Madde

Madde

Parasta koirien mielestä on tietenkin se, että metsiin pääsee taas vapaana kirmaamaan. Frida on käynyt kyyhkys- ja sorsametsällä ja onkin erinomainen passissa olija. Osaa olla ihan äänettä paikoillaan, vaikka muuten on vallan äänekäs tapaus. 


 Kanalinnustuksen aloituspäivänä Frida kävi Aatun kanssa pienen metsäreissun ja niinhän sieltä oli teeri ylösajettu ja saaliiksi saatu! Onnellinen koira!

Madde 

Madde ja Frida

Ihanaa on se, että mummeli Risti (12,5 v) on vielä hyvässä kunnossa. 


Frida ja Risti