lauantai 4. toukokuuta 2013

Sadetta ja paistetta Oulaisissa

Tänään oli vuorossa Oulaisten ryhmänäyttely. Näyttelypaikalle tullessa satoi kunnolla ja tuuli kovasti. Onneksi koirille oli häkki ja vetoalusta, saivat olla kuivassa. Itse kastuin jo ennen kuin olin saanut koirat kehän laitaan. Lapset jäi suosiolla parkkiin autoon.
Welssien alkamisen aikoihin paistoi jo aurinko, mutta tuuli oli jäätävä.

Paikalla oli 14 welssiä, "meijän Aapo" ei tullut, koska ontui kuluneella viikolla ja sai tutkimuksessa lääkeaineita, eli oli siten käyttänyt doping-aineita. Uroksia ei sitten ollut lainkaan. Tuomarina oli Reia Leikola-Walden.


Risti oli ensimmäisenä kehässä ja ainoa junnu. Se esiintyi mielestäni aivan mainiosti, moitittiin kesken kehityksen olevaksi ja sai ERIn, muttei SAta. Ihan hienosti, koska tuomari osasi kyllä H:takin antaa.






Leenan luokassa oli kolme narttua (käyttöluokka) ja Leena sai ERIn, voitti luokkansa ja sai SAn!






Heta oli ainoa valioluokassa ja sai ERIn ja SAn.


Paras narttu -kisassa taisi olla viisi koiraa.  Juoksentelun jälkeen Leena oli PN4 ja Heta hienosti PN1 ja suoraan ROP, koska uroksia ei ollut. Kiitos Emmalle (Springline) Leenan esittämisestä!




Mukanaa olleet welssit ja lähes kaikkien tulokset löytyy täältä.

Ryhmäkilpailuja odoteltiin kylmässä tuulessa maltillisesti, Hetahan ei ole koskaan niissä sijoittunut, koska kammoksuu vääränrotuisten perässä seisomista. Tänään oli tilaa jättää kunnon hajurako edellä olevaan ja niinpä Heta olikin upeasti RYP4!!!





Vähän ylpeitä.

Ei kommentteja: