maanantai 27. toukokuuta 2013

Kuopio KV

Eilen oli vuorossa Kuopion kansainvälinen näyttely. Toisin kuin aiemmissa tämän kevään näyttelyissä nyt saatiin paahtua auringonpaisteessa ja teltta oli tarpeen auringon eikä sateen suojaksi. Näyttely oli hyvin organisoitu, jonoja ei ruuhkasta huolimatta syntynyt.

Telttaa emme saaneet pystyyn aivan kehän lähelle, vaan kauemmaksi raviradan keskinurmelle. Leirin pystytettyämme lähdimme käyttämään Ristin ja Leenan kävelyllä ja huomasimme, että Risti roikottaa häntäänsä aivan oudosti. Näytti ihan vesihäntäoireilulta ja kun aloin miettimään, niin Saana mainitsi Ristin hännästä jo edellisenä iltana, mutta en ottanut asiaa vakavasti. Siinäpä se näyttely oli Ristin osalta, annettiin Ristin lepäillä päivä häkissä ja onneksi se osaa rentoutua siellä.

Kivaa oli nähdä Ristin sisko Caro, josta oli sitten Halsuan näyttelyn kehittynyt lihaksikas neito. Kovasti muistuttaa Caro äitiänsä Leenaa.



Tuomarina welsseillä oli Leila Kärkäs, jolla olen vuosia sitten Heta käyttänyt ja ihan huipusti ei se reissu muistaakseni mennyt. 


Caro kehässä:
Kuva Sini Pasanen

Caro sai EHn ja hienon arvostelun.

Leenan olin ilmoittanut avoimeen luokkaan, joten se siirtyi valioitumisen myötä valioluokkaan. Niinpä perheen pää pääsi esittämään Leenan valioluokan yhteisjuoksuosuudet, itse esitin ne yksilöesittämiset. Syytä harjoitella  nyt, jos sattuu naapurimaissa onnistamaan niin, että useampi omista saa SAn. 

Iskä ja Leena (tuomari sanoi "elä nosta häntää" ;) ): 
Näillä evväillä myö lähetään Norjaa valloittamaan! Saletisti natsaa.


Kuva Sini Pasanen

Kuva Sini Pasanen

Kuva Sini Pasanen


Sekä Leena että Heta saivat ERIn.


Heta nautiskelee kehäesiintymisestä.


Kuva Sini Pasanen




Nyt sujuu jo iskälläkin seisottaminen:

Kuva Sini Pasanen

Valioluokan kilpailuokassa oli kolme osallistujaa eli yksi Leenan ja Hetan lisäksi. Heta sijoitettiin ensimmäiseksi! Muut eivät saaneet SA:ta.
Heta meni sitten paras narttu -luokkaan, jossa oli Hetan lisäksi nuorten luokan SA:n saanut narttu. Hetasta tuli PN1 ja sitten koitti tiukka kisa parhaan uroksen kanssa. Molemmista Leila Kärkäs löysi jotain sanomisen paikkaa, mikä Hetalla oli tietenkin pitkärunkoisuus. Juoksentelun ja seisottelun ja pohtimisen jälkeen Heta sai punakeltaisen ruusukkeen! Hienoa! 




Kuva Sini Pasanen



VSP Benton Anaheim Mighty Duck - ROP Magicstream's Hulabaloo Balai
Kaikki tulokset koiraNETissä:



Ei kommentteja: