sunnuntai 1. marraskuuta 2015

Remu ja Risti - rakkautta ilmassa...

Tänään Risti (Magicstream's Jalajalavei) kävi treffeillä Remun (Benton Jamaican Me Crazy) luona ja pentuja odotellaan tammikuun alkuun.
Niiiin mahtava pentue tuli Remusta Leenalle että oli nyt vain ihan pakko viedä Risti samalla urokselle. Suurella ilolla ja mielenkiinnolla odotan tätä pentuetta. Epäilemättä pennuista tulee hyviä käyttökoiria metsästykseen ja harrastuksiin ja uskon, että näyttelyihinkin niiden kanssa kelpaa mennä.
Molemmilla vanhemmilla on taipumuskoe mennyt helposti läpi nuorella iällä ekalla kerralla. Risti sai tuolloin tuomarilta erityisesti kehuja "harvinaisen hyvästä hausta Walesilla".  Näyttelypuolella Ristillä on muotovaliosertit saatuna ja mm. oli PN1 keväällä Vaasan KV-näyttelyssä.
Remua ei tarvinne hirmuisesti mainostaa, mutta Remu on mm. Springereiden päänäyttelyn voittaja tänä vuonna. Voitti siis koko homman! Kaikki Remun sisarukset ovat myös muotovalioita eli sertien lisäksi myös taipumuskokeet on hyväksytysti läpi!
Eiköhän näillä eväillä saada mukavaa walesipoweria aikaan. Jos tästä nyt tyttöpentuja tulee, niin sijoituskotia etsii pari näpsäkkää touhukasta tytteliä.



 
 
 Matkalla Remun luota kotiin ihailtiin Ristin kanssa maisemia ja Ristiä maisemissa....
 
 
 
 
 
 
 

Ei kommentteja: