lauantai 20. huhtikuuta 2013

HUIKEA PÄIVÄ HAAPAVEDELLÄ

Tänään oli vuorossa kotikisat. Kiire meinasi aamulla tulla, kun oli liian lyhyt näyttelymatka.
Welssejä oli ilmoitettu 24, joista poissa oli pari. Tuomarina oli Harto Stockmari, jolla en muista aiemmin koiria käyttäneeni.
Pentuluokassa esiintyi suloinen pentu Rocbee Little Big Man:




Ensin menin kehään Aapon kanssa. Junioriluokan uroksia oli paikalla viisi. Aapo oli melko villillä tuulella, ulkonäyttely on nuorille koirille haasteellinen, kun houkuttelevia hajuja tulee niin paljon. Todelliseksi haasteeksi Aapolle kuitenkin nousi tuomarin lierihattu, Aapo otti ja urisi epäilyttävän tyypin tullessa ropeloimaan purukalustoa. En aluksi meinannut edes ymmärtää, että Aapo oikeasti urisee, mutta kyllä se ääni Aaposta lähti. Minä näytin Aapon hampaat tuomarin  pyynnöstä ja Aapo antoi sitten takaosan kyllä ropeloida. Liikkumiset meni vähän turhankin vauhdikkaasti ja urinan vuoksi lopputulos oli Hyvä (H). Harmitti kovasti.


Se hattu:




Avoimessa luokassa kisasi Hetan ihanainen veli Harmi (M. High King). Harmi ei ole pitkään aikaan ollut näyttelyssä ja on kyllä ikä tehnyt pelkästään hyvää tälle herralle. Oikein oli ilo esittää hänet. Harmi sai ERIn ja voitti luokkansa ja sai SAn.




Ristin ja Aapon iskä Eddie (Rocbee Quintus) sai ERI, VAL1, Sa.
Sitten koitti paras uros luokka, johon osallistui Harmi, Eddien ja Rocbee Ice Age. Todellinen yllätys olikin, kun tuomari laittoi Harmin ensimmäiseksi! Harmi siis PU1 ja sai SERTin. Taipparit puuttuu, joten ei valioitunut. Eddie oli PU2.



Kuva Team Kantola

Rocbee Ice Age, Magicstream's High King (Harmi), Rocbee Quintus (Eddie)



Video Paras Uros -kehästä.


Sitten olikin likkojen vuoro. Risti oli taas energiapakkaus, mutta ihana sellainen. Kesti onneksi tuomarin kopeloinnin häntää heilutellen. Junioriluokassa oli vain kaksi narttua ja Risti sai ainoana ERIn ja voitti siten luokkansa ja sai vielä SAn.
 

Risti

Kuva Team Kantola


Leena oli avoimessa luokassa, jossa oli peräti neljä narttua. Leena esiintyi iloisesti, mutta ei onneksi rähjäten, mitä se toisinaan vieraille nartuille tekee. Yllättäen Leena olikin ainoa luokassaan, joka sai ERIn ja saipa vielä SAn! Nyt alkoi minulla olla jo pikkuisen sertin kiiltoa silmissä...


Kuva Team Kantola




Kuva Team Kantola 


Heta oli valioluokassa ainoa ja sai ERIn ja SAn, niin oli kolmen kopla matkalla PN-kisaan.
Kuvassa vasemmalta Risti ja Saana, Dons Tenacity (Helmi) ja "Springline-Emma"  , Leena ja Sirkka ja viimeisenä Heta ja "Eddie-Alina".

Kuva Team Kantola


Tuomari siirsi Emman ja Helmin Ristin eteen, sitten Leenan Helmin eteen ja sitten vielä Hetan Leenan eteen, eli kuvassa näkyvään käänteinen järjestys. Taas juoksutettiin ja siihen järjestys jäi ja Leena sai SERTin!!

Niinpä minulla on ilo esitellä:


SUOMEN MUOTOVALIO FI CH 

ROCBEE JAMBALAYA  Leena



Loppukisassa oli sitten sisarukset Heta ja Harmi! Enpä olisi uskonut, että tänään näin voisi käydä. Hetalle ROP -ruusuke sitten ojennettiin.



Ei kommentteja: