maanantai 10. huhtikuuta 2017

KV-näyttely Vaasassa 10.4.2017

Eilen aamulla starttasimme kohti Vaasaa. Kotona oli kuiva pakkassää, mutta matkalle mahtui tiheää lumisadetta ja lopulta pelkkää vettä. Heta -veteraani lähti kotoa mukaan ja matkalta Kokkolasta napattiin kyytiin sijoituskoira Noppa. Lisäksi Oulaisista saapui toinen sijoitustyttö Mandi sekä Alavieskasta Rymy. 
Tuomarina oli Lotte Jörgensen Tanskasta (kai).  Welssejä oli ilmoitettu 12.

Ensimmäisenä kehään meni Rymy (Magicstream's Nougat), junioriluokan uros. Rymy tähtää enemmän metsästykseen kuin näyttelyihin ja niinpä kehähommien harjoittelu ei ole ollut ihan ykkösjuttu. Liikkeet ovat tällä poitsulla upeat ja tämä tuomari selvästikin oli tarkka liikkeistä. Rymy sai ERIn, voitti luokkansa ja sai SA:n!



Ja iloisena yllätyksenä Rymy otti ja voitti myös Paras Uros -luokan.


Sitten oli junioriluokka ja Rymyn sisko Mandi (Magicstream's Na Na Naa) vuorossa. Mandi sai myös erinomaisen ja voitti luokkansa ja sai SA:n!

Avoimessa luokassa kisasi Noppa (Magicstream's Lucky Dice). Noppa sai ERIn ja tuli luokassaan toiseksi ja sai myös SAn!



Veteraaniluokassa oli meijän rakas Heta (Magicstream's Hulabaloo Balai) ja ainoa kuva, jonka paparazimme ovat ottaneet on tämmönen pusukuva. Vanhaa pitää helliä vaikka kehässä. Tuomari tykkäsi Hetasta myös, kehui Hetan liikkeitä ja moitti minun :D Antoi Hetalle ERIn ja SAn sekä kunniapalkinnon ja niin Heta oli myös ROP-vet.


Olimme siinä tilanteessa, että kaikki kolme mukana ollutta narttua sai SA:n. Kasvattaja siinä tietenkin muka jakeli viime hetken ohjeitaan, vaikka esittäjillä oli homma kai paremmin hanskassa, mutta ainahan se on hyvä jotain huudella:

Mandi ja Heta


Noppa Sirpan kanssa ja takana Marita Jääskä kera junnunartun. Sirpa lähti rohkeasti Nopan kanssa kehään, iso kiitos!

Heta pääsi isännän kanssa  kehään, onnellinen koira.

Tuomari kätteli osan pois, neljän parhaan joukkoon jäi Mandi ja Heta! Uutterasti tuomari juoksutti,  Mandi kolmosena ja Heta viimeisenä, mutta niin vain tuomari näytti Mandille kärkipaikkaa ja niin tuli Mandista PN1 ja sai ensimmäisen sertinsä. 


ROP-VSP -kehään lähti siis sisarukset Rymy ja Mandi, ikää 16 kk.
Pyysin Marita Jääskää (Kennel Elonkerjuun) avuksi kehään, josko Maritalla olisi kokemusta villeistä pojista :D No eihän se ihan helppoa ollut. Mandilla oli juoksu juuri loppunut, mutta tuoksu oli huumaava Rymyn nenuun. 
Tässä vaiheessa oli toki ihan sama kunpi voittaa, tuomari valitsi Rymyn. Poitsu veti ROPin ensimmäisessä virallisessa näyttelyssään ja sisko Mandi VSP!




Esitimme tietenkin myös kasvattajaluokan koko näyttelyyn osallistuneella nelikolla. Upea porukka! Kunniapalkinto ja ROP-kasvattaja.
" Very nice group, I wish a breeder good luck and more big wins in future."

Kiitos esitysavusta Marita Jääskä ja Mari Mantere!








Iso kiitos kasvattien omistajille - ihanaa, että tulitte ja teitte tämän päivän mahdolliseksi!


 Kaikki tulokset löytyvät täältä



Ei kommentteja: