maanantai 15. marraskuuta 2021

Reisjärven näyttely 19.6.2021

 Taas on vierähtänyt luvattoman pitkä aika eikä ole tullut päivitettyä sivustoa ollenkaan. Siispä nyt katsaus viimeisen puolen vuoden kuulumisiin.

T-pennut tulivat kesäkuussa junioriluokkaikään ja niin suuntasimme Reisjärven näyttelyyn 19.6.2021. Mukaan lähti veljekset Papu (Tomorrow Is Today) ja Hugo (Tag Me) sekä sisko Frida (Taiga Daiga Doo) sekä R-pennuista Minni (Reason To Love).
Ihan kylmiltään emme näyttelyyn rynnänneet, vaan harjoittelimme muutaman kerran porukalla, että koirilla (ja ihmisillä) olisi edes aavistus siitä, mistä hommassa on kysymys. Ihanaa, että kasvatinomistajiksi tuli ihmisiä, jotka ovat valmiita harjoittelemaan ja tuomaan koiria näyttelyyn!
Tuomarina oli Tiina Illukka. Nuoret ensikertalaiset koirat esiintyivät kerrassaan hienosti. No, Fridan arvostelussa luki, että kaipaa esiintymistottumusta :D Pojat saivat EH:n, Minni ERIn ja meijän kakara Frida ainoana koko rodussa ERI ja SA ja oli siten PN1 ja ROP ja sai sertin! Hieno avaus penskoilta!
Niin sitten odoteltiin ryhmäkilpailut. Raunille kiitos, että jäit seuraksi ja jaksoin sinne jäädä odottamaan. Frida oli kuin olikin ison yhdistetyn 7/8-ryhmän neljäs!!Hugo


Papu


Frida
Papu JUN EH2


Hugo JUN EH1Frida BOB, sertFrida BIG4!!

Ei kommentteja: